fredag 25 mars 2011

vintage 2010

ATT FÅ VARA DELAKTIG UNDER EN VINTAGE I BAROSSA ÄR STORT. ALLT HANDLAR OM VIN.
 HELA BAROSSA REGIONEN KOKAR. I KLÄDESAFFÄRER FÅR DU PROVA VIN, SKA DU IN PÅ BIBBLAN FÅR DU PROVA VIN, VIN DRICKS ÖVERALLT OCH ALLA ÄR SÅ OTROLIGT LADDADE TILLS FÖRSTA DRUVORNA PLOCKAS OCH KROSSAS. 
DÅ BLIR DET TOMT I SMÅ BYARNA ANGASTON, TANUNDA OCH NURIOOPTA I NÅGRA MÅNADER.
BYN TANUNDA DÄR JAG BODDE

  DE FLESTA SOM NI FÖRSTÅR JOBBAR JU MED VIN OCH UNDER DESSA FÅ MÅNADER DÅ DRUVORNA KOMMER IN OCH SKA FÖRÄDLAS TILL VIN SÅ JOBBAR VARENDA KOTTE 12-15 TIMMARS PASS VARJE DAG MEN MÅNGA ÄR LEDIGA SÖNDAGAR DÅ DET BLIR STORA BARBEQUS MED VINPROVNINGAR OCH ÄVEN LITE HEMMABRYGD ÖL. (HEMMABRYGGNING AV ÖL ÄR GANSKA STORT BLAND BYBORNA OCH MÅNGA SNACKAR OM HUR DERAS VINTAGE ÖL  KOMMER BLI. MIN KOMPIS ÖL HAN JAG BODDE HOS VINMAKARE JOHN HUGHES FICK TILL SITT BRA MITT DÄRIMOT BLEV SÅDÄR MEN JAG EXPRIMENTERADE MED MUSCAVADO SOCKER OCH SIRAP. I MIN SMAK VAR DET UNDERBART MEN DE ANDRA VAR INTE SÅ FÖRTJUSTA)

KOM GÄRNA MED FÖRSLAG HUR OCH VAD JAG SKA SKRIVA OM OCH OM NI VILL HA MER DETALJER ELLER OM JAG HAR MYCKET SÄR SKRIVNING. STORA SMÅ BOKSTÄVER?
KOM MED TIPS OCH IDEER.


VY ÖVER BAROSSA VALLEY RAKT FRAM TANUNDA BREDVID NJURY OCHUTANFÖR BILD ANGESTON
TROR ATT DET ÄR NÅGOT SÅDANT KOMMER RIKTIGA KARTOR SNART SÅ NI FÅR SE HUR DET SER UT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar